Welk getal is hoger: 7 of 1? (Vragen we om misbruik te voorkomen.)

Gastenboek

bertha ferwerda schreef op 08-04-2015 15:06

Mooie foto’s van Jessie. Fijn dat het zo goed gaat en voor de baasjes heel veel plezier.

 

gr bertha

monique hagedorn schreef op 07-04-2015 21:42

Wat een fijn bericht dat Jessie een nieuw baasje gevonden heeft en dat de nieuwe familie zo blij is met haar, de fotos zien er geweldig uit. Omdat we Jessie vanaf het begin (toen we nog niet wisten dat we whoopy kregen) extra in de gaten hielden, vonden we het echt erg om te horen dat het niet gelukt was, ondanks dat het fijn was dat ze weer op haar gemak bij moeder en oma terug was. Gelukkig krijgt ze een nieuwe start en we wensen Jessie en haar nieuwe baasjes heel veel plezier met haar!

Joy schreef op 15-03-2015 07:46

Lieve broertjes en zusjes van harte gefeliciteerd met onze 4e verjaardag.

Ik heb al een extra lekker verjaardagsontbijt gehad samen met Floor.

Ik hoop dat jullie ook lekker verwend worden.

Zulke lieve Beagle’s als wij zijn, dat hebben we toch wel verdiend.

Ik verheug mij nu al op ons weerzien als we onze verjaardag vieren.

Lekker bijkletsen, stoeien en rennen en natuuuurlijk veel lekkers van de baasjes.   

 

Kusjes van Joy en de groetjes van de baasjes en Floor

Sierdtje schreef op 25-02-2015 08:07

Gestuurd naar het adres van je moeder

dianne (pelle) schreef op 24-02-2015 18:03

Wat is ook alweer het emailadres waar naar ik de fotos kan sturen?

 

Groetjes Dianne en Pelle.

Edwin Miriam en Amy-Jane schreef op 23-02-2015 11:10

Hallo,


We zijn  op zoek naar liefde op het eerste gezicht een lieve Beagle pup of jonge telg wij bieden een warm huis, goed eten, lieve mensen en genoeg natuur in de omgeving om je suf te rennen.
Ons gezin bestaat uit Edwin Miriam en Amy-Jane (onze dochter van 2,5 jaar ) We wonen in een gezin woning met ruime voor en achter tuin gelegen in een doodlopende straat met op 3 minuten lopen een park en veel landerijen, We zijn in de gelegenheid het hondje drie keer per dag uit te laten. Graag bieden we een pup een mooi leven aan.
Het probleem is dat we door de bomen het bos niet meer zien! op marktplaats worden pup aangeboden in verschillende prijs klassen en verschillende afkomst! wat wij niet willen is een pup uit een slechte omgeving van bekende broodfokkers! graag krijgen we van een kenner en liefhebber de informatie waar we een eerlijke pup kunnen vinden tegen een eerlijke prijs. U mag ons e-mailen op mail.koehorst@gmail.com
Vriendelijke groet.

Jessie schreef op 23-02-2015 08:36

Op donderdag 19 februari mocht onze pup Jessie na 8 weken mee met ons naar huis. Wat hadden we naar dit moment uitgekeken. De reis van bijna 3 uur heel goed doorstaan. De eerste 10 minuten gepiept, maar daarna lekker in slaap gevallen. Jessie is een hele lieve, goed gesocialiseerde dame die graag de grenzen op zoekt 😉

Ze doet bijna alle plasjes en poepjes buiten, met af en toe een ongelukje. Ze slaapt graag in de bench. S nachts gaat het na twee dagen piepen erg goed. Ze slaapt van 22.30 tot 6.30u en vannacht voor het eerst droog.

Leuk, om hier te lezen hoe het met de pups uit het nest gaat thuis.

Wij wensen iedereen heel veel plezier met de pup!

 

 

 

Mila schreef op 21-02-2015 19:44

Vandaag was het eindelijk zo ver! Na ruim 8 weken mocht ik Mila halen. De rit naar huis duurde ruim 2 uur en was in het begin wel pittig voor Mila. Ze heeft flink gepiept met een hele zielige snik maar had al vrij snel door dat dit weinig zin had… De rest van de rit heeft ze zich overgegeven en heerlijk op schoot geslapen. Thuis gedraagt ze zich voorbeeldig. Ze is een ontzettend vrolijk hondje! Tuurlijk heeft ze al in de gordijnen gehangen en is ze de boel aan het verkennen, het is tenslotte een beagle en dan moet je alles proberen. Maar voor de rest slaapt ze lief, doet ze de behoefte keurig buiten en is ze dol op spelletjes en knuffelen.

 

Groetjes van een hele trotse eigenaar!

 

Pelle schreef op 20-02-2015 19:59

Gisteren ben ik door mijn nieuwe baasjes opgehaald uit groningen, ik moest wel 2uur lang is de auto zitten maar ik vond het helemaal leuk en begon gelijk al te spelen, maar daarna was ik toch wel moe en ging ik lekker slapen. Toen kwamen we Aan ik katwijk waar ik nu woon, ik was gelijk al helemaal gewend en heb gelijk al mijn lievelings plekje op de bank gevonden. Ook ben ik al langs geweest bij een grote labrador en ik was echt niet bang, ik ging al lekker met hem spelen en we zijn al de grootste vrienden. vandaag zijn er veel mensen langs geweest die mij graag wilde zien, en ik ga dan met iedereen spelen maar slaap daarna ook nog lekker veel. Ik hoop dat het binnenkort lekkerder weer wordt zodat ik met mijn baasje mee naar strand kan. Ik hou jullie op de hoogte van al mijn avonturen die ik hier beleef. Groetjes Pelle

Riva schreef op 20-02-2015 17:38

Vandaag ben ik door mijn nieuwe baasjes opgehaald uit het verre Groningen en vanaf nu woon ik in Diemen bij tante Luna. De auto-reis ging prima, ik heb een beetje gepiept, maar ben al snel rustig gaan liggen. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn belevenissen hier. Ik ben nu nog druk met de boel verkennen. Groetjes en een knuffel van Riva

Monique Hagedorn schreef op 19-02-2015 10:09

Wat een leuk bericht over Brada en inderdaad missen wij ook de foto’s, het was elke morgen een gezellig moment. Morgen zijn wij aan de beurt om Whoopy te halen. Misschien is het leuk om onderling op de hoogte te blijven van dit nest. Mochten jullie contact met mij willen, kunnen jullie mijn email vragen aan wiebe en siertje. Succes allemaal, een betere start hadden de pups niet kunnen krijgen, dankzij de enorme inzet van Wiebe en Siertje en niet te vergeten mama Nouska, oma Raycka, storm en de kleinkinderen.

bertha ferwerda schreef op 19-02-2015 09:05

Goedemorgen,

 

Gisteren Brada mee naar huis genomen. Het is echt genieten. Hij heeft heerlijk doorgeslapen tot kwart over zes in zijn eigen bench. En de hele nacht droog gebleven. Toen gauw uitgelaten en alles netjes buiten gedaan.

We hebben ook al even lekker in het zonnetje gewandeld. Hij loopt al heel netjes aan de riem. Zijn mandje en zijn speelgoed maakt hij goed gebruik van maar vindt het ook heerlijk om gezellig bij ons op schoot in slaap te vallen.We moeten wel ogen voor en achter hebben, want hij is alles aan het uitproberen en ontdekken. Nu slaapt hij even in zijn mand, dus heb ik de handen weer even vrij. Ik wens iedereen heel veel plezier met hun hond(je)

 

gr bertha

Els Bakema schreef op 17-02-2015 18:38

Ik zal de dagelijkse foto’s en verhaaltjes missen. Veel plezier gewenst met de jullie nieuwe familieleden. En Wiebe en Siertje wat zal het weer stil worden. Groeten Van Klaas en Els en Kusjes van Floor en tante Joy

Mika en Luna schreef op 17-02-2015 12:24

Jammer dat deze leuke periode weer voorbij is. Wij hopen dat we onze neefjes en nichtjes via jullie site kunnen blijven volgen. Misschien is het een idee om een keer een reunie te houden met de beagles van het Rouge Bos. En de nieuwe baasjes heel veel beagle plezier met jullie mooie puppy’s. Een poot van Mika en Luna

bertha ferwerda schreef op 17-02-2015 08:57

Ook wij hebben al die weken ontzettend genoten van de mooie foto’s en konden onze pup van dag tot dag volgen. Maar natuurlijk zijn we ook ontzettend blij dat morgen de grote dag is en Brada onze huisgenoot wordt.

Bedankt voor deze mooie periode.

Groete zus Evi schreef op 12-02-2015 12:00

Mijn vrouwtje bekijkt elke dag de foto’s. Ze vindt de kleine boefjes zo leuk. Ze vindt mij een grote boef. Daar snap ik niets van want ik mag heel vaak bij haar knuffelen. Ik ben wel eens een beetje ontdeugend, maar ja, voor lekkere geurtjes en eten doe je alles. Bedankt voor jullie fotoverslag en geniet nog even van mijn broertjes en zusjes. Groetjes uit Sleeuwijk van Evi, Saartje , Jan en Arianne

Monique Hagedorn schreef op 05-02-2015 10:32

Met al dit geluk en moeder(oma)liefde, voel ik me nu al schuldig als ik onze pup meeneem en weghaal bij haar broertjes, zusjes, oma en moeder. Het ziet er elke dag zo gezellig uit. Toch zal het ervan komen en wij kunnen niet wachten tot het zover is. 

bertha ferwerda schreef op 30-01-2015 19:57

Ook hier in Zwolle genieten we dagelijks van “onze “” pups. Soms een beetje jaloers op de tweekleur eigenaar, die kan zeggen kijk wat onze pup al allemaal kan en wat groeit ze hard. Maar gelukkig duurt het niet meer zo lang, dat wij ook weten welke pup met ons mee naar huis gaat. De driekleur puppy’s lijken toch nog wel behoorlijk op elkaar. Ik kan de reutjes en teefjes nog niet uit elkaar houden. De puppy cursus is al geregeld, dus het echte aftellen is al wel begonnen.

 

gr bertha

Mika en Luna schreef op 23-01-2015 09:23

Iedere morgen tijdens het kopje koffie is het weer genieten van de prachtige foto’s.

bertha ferwerda schreef op 10-01-2015 10:15

Goedemorgen,

 

Allemaal heel veel plezier, als jullie in het weekend de pups gaan kijken. Ik moet helaas nog wachten tot dinsdag tot ik ze met eigen ogen kan zien. Maar gelukkig kan ik ze dagelijks volgen via de foto’s en zo blijf ik ook goed op de hoogte.

Familie Faber uit Utrecht schreef op 09-01-2015 18:02

Dag allemaal, Wat is het leuk om alles via internet te kunnen volgen. We verheugen ons enorm om morgen te komen kijken. De hondjes zijn prachtig en hebben mooie officiële namen gekregen. We hebben ook al een naam voor ons hondje bedacht: Lasse. Dit is een Noorse naam en dat leek ons wel toepasselijk omdat we hem op de terugweg uit Noorwegen zullen komen ophalen. Dank voor alle goede zorgen en tot morgen! Familie Faber

Ellen uit Diemen schreef op 08-01-2015 16:32

Wat een mooie namen hebben de pups gekregen! Lachen

monique hagedorn schreef op 08-01-2015 11:25

Wat een prachtige fotos en originele kerstnamen. Het is elke morgen weer een feest om de nieuwste fotos te zien. tot zondag, we verheugen ons enorm kennis te maken met het stel. Nouska, je bent een topper!

Jan, Arianne, Saartje en Evi schreef op 07-01-2015 09:38

Wat zorgen jullie goed voor de kleintjes en wat groeien ze hard! Het worden nu echte hondjes. Oogjes open, lopen leren en spelen. En natuurlijk veel slapen, want dat doen echte hondjes ook heel veel. Het is leuk om jullie te kunnen volgen. Geniet er van en natuurlijk ook sterkte met de drukte. Met een groet van zus Evi en de anderen uit Sleeuwijk

Els Bakema schreef op 05-01-2015 10:02

Ze zien er weer heel erg lief uit.

Wat een vreugde en wat een werk om al dit moois te verzorgen.

Groeten van Klaas en Els en kusjes van Joy en Floor

Mika en Luna schreef op 05-01-2015 08:54

Complimenten voor het mooie dagboek van de pups. Het is iedere dag leuk om weer even te kijken naar de mooie puppy’s van Noeska.

bertha ferwerda schreef op 04-01-2015 09:20

Heerlijk om elke dag mogen mee te genieten van de pups door middel van de foto’s.

Anita Doornbos schreef op 29-12-2014 12:04

Beste Wiebe en Sierdtje

 

Wat een prachtige nestje hebben jullie en wat een mooie foto’s van mama en de kleintjes nogmaals van harte gefeliciteerd!

En dat de kleintjes allemaal een warm, gouden nestje mogen vinden.

 

Groetjes Anita

Monique Hagedorn schreef op 29-12-2014 11:26

Wat een feest om elke morgen de nieuwe fotos te bekijken, wat doet Nouska het goed en je ziet de pups per dag groeien. Bedankt voor alle

moeite die jullie doen om de nieuwe eigenaren er alvast bij te betrekken, Super!

Familie van der plas schreef op 27-12-2014 17:39

Hallo! Wat een mooie foto’s zeg! kunnen niet wachten tot ons reutje bij ons is!,we vernoemen de pup naar zijn vader Pelle,schitterende naam!! 

 

tot over 2 weken,

 

groetjes familie van der Plas uit Katwijk aan Zee

Mika en Luna schreef op 27-12-2014 15:53

Hallo mamma Raycka, Gefeliciteerd met je zevende verjaardag. Op een dag met veel lekkere kluifjes. Je zoon Mika en dochter Luna

Evi schreef op 27-12-2014 09:18

Hallo mama, Wat een lieve broertjes en zusje heb ik gekregen! Zorg maar goed voor ze, dan worden het net zulke leuke hondjes als ik. De baasjes volgen jullie weer via de website. Met een hondenkusje van Evi

monique schreef op 25-12-2014 15:31

Nouska, wat een mooie pups en wat doe je het goed. Merry Christmas! tot snel, we kunnen niet wachten.

Jan en Sophie schreef op 25-12-2014 10:05

Hoi Wiebe en Sierdtje,

gefeliciteerd, wat geweldig 7 pups mooi om te zien. Wij blijven ze volgen.

 

Groetjes van ons.  

bertha schreef op 25-12-2014 09:02

Goedemorgen,

 

Al heerlijk genoten van de mooie foto’s. De naam zijn we inmiddels uit. Onze reu gaat Brada heten. De beginletters van de namen van mijn beide zonen en later kwamen we er achter dat het als straattaal broertje betekent.

Luna schreef op 24-12-2014 13:26

Hallo broer Mika, wat leuk dat jouw halfzusje naar mij is vernoemd Knipogen. Ik heb jullie verhalen op de site gelezen, jullie hebben het gezellig samen. Ik ga nog even 8 weken van mijn rust genieten want het zal daarna wel over zijn… Toch kijk ik er erg naar uit. Mijn baasjes denken na over een mooie naam en vinden Riva (net als onze zus) wel leuk, past ook mooi bij Luna vind je niet? Nou broer, over een week of 8 kan je mijn belevenissen weer volgen. Fijn te horen dat het bij jullie iig goed gaat. Groetjes van zus Luna

Mika schreef op 23-12-2014 19:07

Hallo mijn zus Luna, Wat leuk dat jullie een puppy van onze zus Noeska krijgen. Ik heb sinds de zomer een halfzusje, uit het nestje van Raycka en ze heet Luna. Ik vind het erg leuk en we maken samen veel lol. Groetjes je broer Mika. En Noeska sterkte met de laatste loodjes en we gaan weer van de puppy’s genieten.

monique hagedorn schreef op 22-12-2014 21:04

lieve nouska, sterkte deze week, we leven met je mee! Fijne kerst voor allemaal, groetjes uit heemstede.

Luna schreef op 21-12-2014 13:53

Lieve Noeska, is het nog een beetje vol te houden? De laatste lootjes he.. Ik vind het zo spannend. Baasje zegt namelijk dat ik een zusje krijg, ( eigenlijk een nichtje 😉 ) en dat ze bij mij in Diemen komt wonen. Verheug me er enorm op en mijn baasjes ook. Succes voor volgende week zus! Kus van Luna

bertha ferwerda schreef op 20-12-2014 19:18

Ook wij zullen de site heel goed in de gaten houden.

 

gr bertha ferwerda

Sierdtje schreef op 20-12-2014 13:50

Test

Mika en Luna schreef op 26-11-2014 06:45

Hallo Noeska en mam, Noeska gefeliciteerd met je 5e verjaardag. Natuurlijk mijn broer Pico en mijn zusjes Luna en Riva ook gefeliciteerd. Op een dag met veel kluifjes en lekkers.

Mika schreef op 03-07-2014 07:16

Hallo mama Raycka, Het baasje vertelde dat ik nog twee nachtjes moet wachten en dat dan mijn zusje Luna bij mij komt wonen. Ik zal goed op Luna passen. Ik heb voor haar haar bench al in geslapen. Was wel krap want hij is kleiner dan de mijne. Ook ben ik naar de winkel geweest voor lekkere kauwstaafjes ik heb wel opgelet dat ik ze ook lust. De tuin is helemaal beagle save, er is geen gaatje meer te vinden. Dus mam je hoeft je echt geen zorgen te maken. De groetjes ook aan mijn zus Noeska, en aan mijn kleine zusjes. Mika (en baasjes)

Smithd566 schreef op 01-07-2014 13:32

I will immediately grab your rss feed as I can not find your email subscription link or enewsletter service. Do you have any? Kindly let me know so that I could subscribe. Thanks. kcaggekkcakfcbkf

Marja en Mika schreef op 20-06-2014 09:29

Vandaag alweer 6 weken. Nog twee weekjes wachten en dan Luna ophalen. We kijken er naar uit Marja en een poot van Mika

Marja en Mika schreef op 04-06-2014 09:17

Het is iedere avond weer genieten van de nieuwe foto’s en de filmpjes. Groetjes van Marja en een poot van Mika

Roger schreef op 20-05-2014 20:51

hallo aller eerste complementen met het plaatsen van de foto’s en filmpjes echt geweldig kunnen we onze toekomstige pup helemaal volgen

 was erg benieuw naar het laatste filmpje maar die is niet te openen “wassen en kijk ik probeer te lopen”  verder ga zo door helemaal toppie hoor.

 

groeten roger en bianca

Shahna en Bartje schreef op 14-05-2014 04:02

Ohhhhh wat n heerlijk puppenvijftal heeft Raycka gekregen. Superschattig. En wat leuk ze ook hier te kunnen volgen. Welkom prachtige dametjes. Proficiat mama Raycka tante Noeska en Wiebe en Siertje. Wij komen nog vaak spieken en genieten hoor :)

Liefs Susan en Shahna en Bartje

Marja schreef op 11-05-2014 20:13

Wat heerlijk dat we de puppy’s kunnen volgen op foto en film. Ze zien er prachtig uit. We kijken er naar uit om ze te komen bewonderen. Marja en Mika.

Evi schreef op 11-05-2014 20:02

Lieve Rayka en Noeska, baas Wiebe en Sierdtje, Gefeliciteerd met die lieve kleine puppies. Het baasje heeft de foto’s laten zien. Ik wist niet wat het was. Ze lijken ook helemaal niet op hondjes, want die herken ik gelijk op tv. Raycka, zul je goed voor ze zorgen. Dan worden het net zulke lieve hondjes als ik. (en af en toe ontdeugend!) Met een hondekusje van jullie dochter en kleindochter Evi

Fam. Bakema schreef op 11-05-2014 12:50

Mama van harte gefeliciteerd, blij dat iedreen gezond is.

Heel veel liefs voor mama en de zusjes van Joy, Floor en de baasjes

am schreef op 11-05-2014 12:46

Ellen schreef op 10-05-2014 15:41

Van harte gefeliciteerd met de pups! Wij gaan weer genieten van de foto’s.

Groetjes van Ellen en een knuffel van Luna

Marja schreef op 10-05-2014 14:36

Wat een prachtige puppy’s Raycka. Goed gedaan! Marja en een poot van Mika

Carlein schreef op 03-05-2014 19:16

Hoy halfzussie,

 

toi toi toi met de laatste week.

 

dikke knuffel 

Carlein

Raycka schreef op 30-04-2014 20:39

Hallo Evi, jij krijgt ooms en tantes, een dikke knuffel van je Oma en je Moeder Noeska

Bezoeker schreef op 29-04-2014 16:25

Wat leuk, puppies op komst! We hopen jullie weer te volgen via de website. Met een groet van Jan en Arianne van Halm, Saartje en Evi P.s. Krijg ik er nu ooms en tantes bij of broertjes en zusjes? Met een hondekusje van Evi

Mika schreef op 24-04-2014 18:58

Hallo mam, Op de foto is goed te zien dat je weer puppies krijg. Ben zeer benieuwd wie er bij mij komt wonen. Een dikke poot van Mika.

Noeska schreef op 26-11-2013 10:55

Ja hoor al weer vier jaar, maar soms nog net een pup

Mika schreef op 26-11-2013 08:19

Hallo Pico, Noeska, Riva en Luna gefeliciteerd met onze vierde verjaardag. Een dikke poot van Mika

Mika schreef op 10-06-2013 09:01

Het was leuk om mijn broer Pico, zus Noeska en moeder Rayka weer te zijn. En ookmde pups van Noeska. Groetjes van Mika en familie

Jippe schreef op 15-03-2013 21:52

dag broertjes en zusjes, hebben jullie een fijne dag gehad vandaag? Nou, ik wel. Lekkere botjes, hmmmm! Alleen moest ik de hele dag een belachelijke blauwe strik om. En die jeukte zo, kriebeldekriebel. Alle broertjes en zusjes van mij: lokwinske, waf waf. En het was vorige week zo leuk jullie weer te zien. Stoer

dikke poot van Jippe

Monica schreef op 15-03-2013 15:40

Hallo lieve iedereen van ‘t Roege Bos.

Ik en mijn broertjes en zusjes zijn vandaag 2 jaar geworden. Iedereen een fijne verjaardag toegewenst, met veel kluifjes, koekjes en knuffels!

Dikke lik van Djembé en de groetjes van mijn baasjes.

jolanda schreef op 15-03-2013 09:23

wij zijn vandaag 2 jaar geworden broertjes en zusjes en moeders gefeleciteerd.

jolanda schreef op 29-01-2013 08:02

Stoerwij zijn van de partij Bo is wel in voor een feestje.

Fam Bakema schreef op 23-01-2013 19:48

Joy en haar baasjes hebben ook wel zin in een verjaardagsfeestje.

Heeft iemand nog een idee waar we heen kunnen gaan?

En wanneer we het kunnen vieren dat de deugnieten 2 jaar worden?

We zijn erg benieuwt hoe iedereen er nu uit ziet en of iedereen gezond en blij is.

Groetjes van Joy, Floor, Klaas en Els

Jippe schreef op 23-01-2013 19:04

wat een goed idee, Djembe. Ik zou het ook zo leuk vinden mijn broertjes, zusjes en mama weer te zien. Wat zeggen de anderen ervan? Doen?

 

natte neus van Jippe

Djembé schreef op 23-01-2013 12:14

Hoi iedereen van ‘t Roege Bos,

Over anderhalf maand worden ik en mijn broertjes en zusjes alweer 2 jr.

Ik vond ons feestje vorig jaar super gaaf en dacht misschien kunnen we opnieuw zoiets ondernemen. Wat vinden jullie?

Evi schreef op 16-01-2013 21:25

Ha die Floris, Wat lijken we op elkaar! Jammer dat je niet in de buurt woont, want dan hadden we samen kunnen rennen in de sneeuw! Met een hondekusje van je zusje

Jippe schreef op 31-12-2012 12:19

Stoerdag iedereen van  fromroughforrest, hier een oudejaarsgroet van Jippe. Met de beste wensen natuurlijk voor 2013. Wordt er bij jullie ook zo geknald, niks niet leuk. Maar zolang mijn baasjes niet paniekerig doen, ben ik het ook niet. En wij beagles hebben niet vergeefs flaporen (en zijn oost-indisch doof). Alles gaat goed hier in het Friese Haagje en binnenkort komen er nieuwe foto’s van mij op de site. Natte likken van Jippe

Mika schreef op 26-11-2012 08:37

Noeska van harte gefeliciteerd met je derde verjaardag vandaag. En natuurlijk ook mijn andere zussen Luna en Riva en mijn broer Pico. Groetjes van Mika en de baasjes.

Bakema schreef op 05-11-2012 09:24

Een berichtje van Els Bakema.

Joy maakt zich wat ongerust. Ze wil graag weten hoe het met haar broertjes en zusjes gaat. Milo is gelukkig weer beter en ziet er weer stoer uit. Maar hoe maakt de rest het. Is iedereen gezond en blij?

Is haar broertje genezen van de lelijke wonden na de ontmoeting met een Jack Russel?  Aangezien de Beagle’s van  de baasjes niet mogen computeren een verzoek aan de baasjes te laten weten hoe het met iedereen gaat. Heeeeeeeeel veel kusjes van Joy en Floor             

Elfie schreef op 30-09-2012 17:41

Oh Noeska wat leuk dat jij met zo’n jonge baas leuke dingen mag doen. Leuk hoor zo samen.

Goed je best bij hem doen…

 

dikke knuffel

Elfie

Superoma Denia schreef op 21-08-2012 14:12

Lieve Milo, Puck, Lola, Floris, Rusell en Evi,

 

Nog 1 nachtje slapen en dan trekken al een aantal van jullie de wijde wereld in. Ik wil jullie nog even alle goeds toewensen in jullie leventje. En hoop jullie toch wel eens weer te zien.

 

Dike dikke knuffel

Superoma Denia.

Arianne schreef op 15-08-2012 11:39

Beste Wiebe en Siertje, Wat geweldig om belevenissen van de pups zo te kunnen volgen via internet! We leren Evi daardoor al een beetje kennen en ze heeft al een plekje veroverd in ons hart. We zien uit naar haar komst. Maar wat zal het stil zijn voor jullie. Gelukkig is er afleiding door de vakantie. Het is leuk om het gedrag te zien, toen ze voor het eerst een pensstaafje kregen. Dat hoef je ze niet te leren. Ze reageren als echte honden! Het komt goed voor Evi, want gedroogde pens is ook de favoriete snack van Saartje. De baasjes zullen er wel voor zorgen dat er voor Evi ook wat over blijft!! Bij het nageltjes knippen is Evi de 4e van het filmpje, bij de foto’s staat ze boven aan. De 4 generaties, was dat ook Evi? Ik ben benieuwd of het klopt. Sterkte met alle drukte en geniet er nog even van, met een groet van Arianne van Halm, ook namens Jan

Tjeerd en Alinda schreef op 10-08-2012 15:54

Wat groeien ze hard, geniet er nog maar van. Voor je het weet gaan ze de deur uit naar hun nieuwe baasjes.

 

Tjeerd Alinda

Elfie schreef op 08-08-2012 20:54

De vrouw had het filmpje van 8 augustus erop. Ik koppie schuin want ik hoorde pups. Was zo mooi om ze te horen. Ik hoop dat ik volgend jaar ook weer puppy’s mag hebben.

Lieve Baas Sierdtje en Baas Wiebe bedankt voor d eleuke flimpjes, vooral die met puppengeluid ben ik dol op.

Knuffel Elfie. (woon bij superoma)

Annedien schreef op 06-08-2012 09:59

Beste Wiebe & Sierdtje,

Wat een prachtig stel! Genoten van de filmpjes, leuk hoe ze met z’n allen door de broek heen rennen. Geniet er nog even van! Groetjes, Annedien

 

Agnes schreef op 02-08-2012 09:51

Hoi Wiebe en Siertje,

 

Je hebt gelijk Wiebe, ze zijn erg lief. Wat gaan je grote honden er super mee om. Jullie zijn trots zeker?

 

Groetjes Agnes

Jenny schreef op 31-07-2012 17:22

Nog 2 nachtjes slapen en dan mogen wij op die kleine opdondertjes passen.

Wij verheugen ons erop.

 

tot donderdag.

Jan & Jenny

Jan en Arianne van Halm schreef op 26-07-2012 18:57

Beste Wiebe en Sierdje, Wat worden de kleintjes groot! Wat gaan Noeska en Raycka leuk met ze om. We genieten elke dag van de foto’s en filmpjes. Hartelijk dank daar voor. Met een knuffel voor Evi en alle andere hondjes, met een groet van Jan, Arianne en Saartje

wiebe en familie schreef op 10-07-2012 08:06

hallo. heb lekker samen met de bazin naar de video gekeken. nou ja, de bazin keek en ik zat op schoot!! mooi hoor, en zo lief al. wat zullen de aankomende baasjes zich verheugen op hun beaglepup. wij weten hoe dat voelt. maar het is het wachten ZEKER WAARD!!!! we blijven ze volgen.

Mika en familie schreef op 10-07-2012 06:46

Wat zijn het toch een schatjes. En de belevenissen en de foto’s van Noeska en de pups zijn erg leuk.. We volgen jullie iedere dag. Mika vind vooral de filmpjes met de geluidjes van de pups erg interessant. Een knuffel voor allemaal van Mika

Jan en sophie schreef op 07-07-2012 17:07

Wat een lieve dieren zijn het toch, rayka is er net zo druk mee als nouska, prachtig om te zien , goed idee om het te filmen. Ze beginnen al aardig te groeien. We blijven ze volgen, groetjes van ons.

Monica schreef op 06-07-2012 14:24

Mooi gezicht hoor, Raycka, Noeska en de pups zo samen, zo vertederend! Fijn dat Noeska het toelaat.

Superoma Denia schreef op 05-07-2012 20:58

Oh Raycka en Noeska wat mooi dat jullie na 10 dagen al lekker samen kunnen bij de pupy’s. Goed van je Noeska. Ben beretrots op je.

Dikke knuffel

superoma Denia

Superoma Denia schreef op 04-07-2012 20:13

Oh baas Wiebe wat leuk dat je mijn kaddotje aan de pups filmde. BaasJenny riepmij en ik heb gezien dat er al 2 pups er aan roken en knuffelen. Ik hoop dat de octopus het 8 weken volhoud.Lachen

 

liefs Superoma Denia

Ps ben ook trots op mijn titel.

Groet van Saartje schreef op 03-07-2012 21:01

We volgen jullie dagelijks. Wat zijn de kleintjes al gegroeid! Wat een schitterende foto van Noeska in ontspannen beaglehouding met zo’n klein brutaaltje op haar buik.

We proberen onze Saartje voor te bereiden op de komst van een nieuwe vriendin. Ze zit je dan vol vertrouwen aan te kijken, ze moest is weten wat haar nog te wachten staat….

 

Met een groet van Jan en Arianne van Halm en Saartje

Monica, Branko en Djembé schreef op 01-07-2012 21:24

He Noeska wat heb je mooie pups! We hebben ze net even allemaal bewonderd en we zijn trots op je. Zo te zien ben je een hele zorgzame moeder.Succes bij het groot brengen van je pups. Wij volgen natuurlijk alles op de site.

We hoorden dat Wiebe weer bij de pups slaapt, sterkte komende week!

 

Verder willen we Bo veel sterkte en beterschap wensen. We hopen toch dat die bazen van die Jack Russel eindelijk eens zo verstandig worden en hun hond gaan muilkorven!

 

Groetjes en knuffels van ons!

wiebe en familie schreef op 29-06-2012 09:31

waaaaaaaauw noeska, wat zijn ze mooi!! hartelijk gefeliciteerd met dit prachtige stel. helaas willen de bazen nog geen broertje of zusje beagel voor mij. maar als mijn mama weer pups zou krijgen dan wel! ze denken dat ze dan net zo’n lieverd weer krijgen als ik. hihi ik weet wel beter, want in elke beagel schuilt een boef. veel plezier en geluk met zijn allen. natte neus van wiebe en familie.

Jippe schreef op 28-06-2012 18:58

dag Noeska, van harte gelukgewenst met je prachtige nestje. Je bent vast heel erg trots op je kleintjes en op jezelf. Ze zijn mooi hoor, echt.

 

groetjes en likjes van Jippe

Wat een schatjes! schreef op 28-06-2012 18:22

Wat is Noeska een lieve moeder en wat zijn de kleintjes schattig! Ontzettend leuk om ze zo via de website te kunnen volgen. Met groet van Jan en Arianne van Halm en Saartje

overoma Denia en tante Carlein schreef op 28-06-2012 15:40

Hallo Noeska,

 

Heb je mooi gedaan meissie. Nu je ze aan ons voorgesteld hebt weten we ook wie wie is.

Heel veel plezier met je kleine rakkertjes.

 

Dikke knuffel

overoma Denia en tante Carlein

Familie Bellucci en Luna uit D schreef op 28-06-2012 14:07

Lieve zus,

van harte met de geboorte van je schattige pups! De komende 8 weken volgen wij je op de voet… Zorg goed voor ze!

Dikke knuffel en liefs van Luna

Tjeerd en Alinda schreef op 27-06-2012 21:18

Lieve Noeska,

 

Gefeliciteerd met je lieve kindertjes, zie je wel dat je het niet tot donderdag vol kon houden!!! Wij wensen jou en je baasjes heel veel plezier, Geniet ervan!!!

 

Groetjes de Borkse meute en o ja, ook van onze bazen!!!

Fam. Pomp schreef op 27-06-2012 20:40

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van 6 prachtige pups…heel goed gedaan Noeska! Ook wij kunnen niet wachten om ze in het echt te zien!

We kunnen tot die tijd gelukkig genieten van de foto’s en het filmpje…geweldig om te zien!

Groetjes Bert, Rieta en Irene

Mika en familie schreef op 27-06-2012 20:12

Gefeliciteerd met de prachtige pups, knap gedaan Noeska. We volgen jullie de komende de weken. Groetjes Mika en familie

Klaas en Els Bakema schreef op 27-06-2012 18:48

Van harte gefeliciteerd.

Wat zijn ze weer snoezig.

Je wordt er hebberig van.

Maar helaas we hebben er al twee en hebben daar onze handen al aan vol.

Het ziet er allemaal zo gemoedelijk en van zelfsprekend uit.

Alsof het nooit anders bedoelt is.

Heel veel liefs voor Nouska en de pups.

En heeeel veel kusjes van tante Joy en Floor.

 

 

Fam. Alberts schreef op 27-06-2012 18:24

Hieperdepiep HOERA!!!

 

De pups zijn geboren joehoeee….

Wij zijn heel erg blij want Pico krijgt er een vriendje bij…

We kunnen niet wachten om ze live te mogen zien!!

Dus leuk dat de foto’s en zelfs een filmpje al op de site staan.

 

Groetjes Fam. Alberts en een poot aan mijn zus van Pico!

oma Denia schreef op 23-06-2012 14:15

Hé Bo kind wat is dat schrikken. Zpmaar pardoes gebeten door zo’n kleine opdonder. Hopelijk houden ze die nu wel heel stevig vast.

Dikke knuffel.

oma Denia

oma Denia schreef op 17-06-2012 12:40

Hai Noeka,

 

Ik zag dat de werplist al staat. Als die er éénmaal is dan gaat het snel. Mijn bazen zeggen dat het goed met je gaat. Want ik vraag aldoor of ze even met jouw bazen willen bellen hoe het met je gaat. Kan ook haast niet wachten op mijn eerste achterkleinkinderen.

Ik hoop  je zondag de 24ste nog even te zien.

 

Dikke dikke knuffel

je oma.

Jippe en familie schreef op 16-06-2012 08:40

Stoerdag Noeska, je kijkt wel wat onwennig op de foto. ‘t Is me ook niet niks, voor de eerste keer bevallen. Ik ben blij dat ik een mannetje ben. Mijn baasjes en ik en Doutzen wensen jou, Raycka en je baasjes sterkte met de laatste loodjes en zet’m op!

 

lieve likjes van Jippe

Fam. Bellucci uit Diemen schreef op 26-05-2012 07:49

Lieve zus,

 

Gefeliciteerd, wat leuk zeg dat je moeder wordt, ben erg blij voor je. Ga ervan uit dat baas Wiebe de foto’s weer op de site zet. Dan ben ik met mijn baasjes weer een trouwe bezoeker. Zet hem op!

 

Liefs van Luna

fam boonman,wiebe en tjekkie schreef op 25-05-2012 07:37

Hallo allemaal in het roege bos!!! Lees nu net het bericht dat Noeska puppies verwacht!!!!! Hartelijk gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!!! Veel liefs van ons allemaal uit het zonovergoten Bellingwolde

Monica en Branko schreef op 24-05-2012 19:25

Van harte gefeliciteerd met de aankomende pups!

Noeska, zet em op! Raycka, jij wordt nu oma… en ik wordt oom!

 

Succes en geniet ervan! We volgen het natuurlijk via de site.

Knuffel en lebber van Djembé.

Fam. Alberts schreef op 24-05-2012 16:41

Hoi Wiebe & Sierdtje,

 

Blij te horen dat er weer puppy’s komen?

Alleen wel graag een reutje….haha

Hoeft Wiebe er ook niks aan te plakken??

Wij wachten met blijde spaaning af?

 

Groetjes van Fam. Alberts en Pico!!!

Mika schreef op 24-05-2012 16:06

Hallo zus, Wat leuk dat je puppy’s krijgt. Wie is de vader ervan? Met mij gaat alles goed. Een ferme poot van je broer Mika.

Djembé schreef op 02-05-2012 17:58

Wat een stoere mama heb ik!!!

 

Dikke lebber van Djembé

Branko en Monica schreef op 13-03-2012 18:00

Hoi Broertjes, Zusjes en Mama,

 

Waren jullie zondag ook zo moe? Volgens mijn baasjes was ik een mak lammetje. Ik was zaterdagmiddag ook nog naar de Soesterduinen geweest met 2 andere hondenvriendjes, toen ook veel gerend en gespeeld.

Ik ben nu weer een echte barrel, volgens mijn baasjes.

Het lijkt mij leuk om dit bij de volgende verjaardag te herhalen.

 

Dikke lebber van Djembé

En de groeten van mijn baasjes

oma Denia schreef op 11-03-2012 18:22

Oh wat leuk om jullie zo te zien rennen. Ben zo trots op jullie.

 

dikke knuffel

oma Denia

Jippe en familie schreef op 11-03-2012 13:30

Stoerwat was het leuk gisteren, met al mijn broertjes en zusjes. En wat hebben we heerlijk gerend, geblaft, gespeeld met elkaar. Het is zeker voor herhaling vatbaar en Wiebe, Sierdtje, Els en Klaas dankjewel voor het organiseren van dit verjaardagsfeest.

 

lebber van Jippe

annet schreef op 29-02-2012 09:28

Beste Els,

dank je wel, nu weten we zeker dat we op de bestemming aankomen en dat we al die schatten kunnen zien!!!!!

Els Bakema schreef op 28-02-2012 12:17

Het adres van de kiosk van het hondenbos Leesten is Hoenderlooseweg 191 te Ugchelen. Dat kanje dus invoeren in de tom tom.

Kijk ook even op de site

http://www.vrijehond.nl/honden losloopgebieden/het leesten

Groeten Els Bakema

annet schreef op 27-02-2012 11:07

hallo, natuurlijk zijn we erbij. Maar weet iemand een adres die we in kunnen voeren in onze tomtom?? Tsja, we kunnen onze wiebe wel vragen om de weg te wijzen, maar dan komen we niet zo ver denk ik!!!! Verheug me er op!! groetjes annet boonman

Jippe en familie schreef op 25-02-2012 09:28

Stoerdag allemaal,

 

wij komen met vier personen en twee honden. 11.00 lijkt ons een geschikte tijd om aanwezig te zijn. Omdat het een overzichtelijke groep is, lijkt ons het best om per gezin af te rekenen.

We hebben er veel zin in, het vrouwtje heeft Bo al mogen bewonderen. Wat een verrassing he, die ontmoeting achter de Verlengde Schrans in Leeuwarden.

 

groetjes van Jippe, Doutzen en familie Bergsma

Branko en Monica schreef op 23-02-2012 20:26

Djembé en wij zijn ook van de partij!

Hoe laat zullen we afspreken in Ugchelen?

Zullen we op de parkeerplaats afspreken?

Ons lijkt het handig om ieder apart af te rekenen.

Klaas en Els zouden jullie willen reserveren voor de groep, aangezien jullie het telefoonnummer van de kiosk hebben?

We hebben er zin in. Tot over 2 weken!!!

 

baasjes Wiebe schreef op 23-02-2012 18:24

Hey hallo, wij zijn aanwezig op 10 maart a.s. Leuk leuk leuk. Mijn man kan door werkzaamheden op het land nog niet precies zeggen of hij er bij is. Hoe de betaling geregeld wordt maakt ons niet uit, we passen ons aan aan de rest. Gezellig, tot dan!!!!! Groetjes peter en annet

Klaas en Els Bakema schreef op 09-01-2012 10:40

Beste allemaal.

In verband met het verjaardag feestje van onze viervoeters ben ik even op internet gegaan en heb met de kiosk bij het hondenbos gebeld.

De honden en baasjes zijn van harte welkom vanaf 10.30 uur tot 17.00 of 18.00 uur.

Naast warme en koude dranken serveren ze ook broodjes, soep en snackbar gerechten.

Ze zouden het wel prettig vinden als we van te voren aangeven dat we komen en of we op één of ieder op eigenrekening iets willen nuttigen.

Ik hoop dat iedereen droge voeten heeft gehouden met het hoge water en genoten heeft van de feestdagen.

In iedergeval een gezond en gelukkig 2012 gewenst.

Door Klaas en Els Bakema

 

Jippe schreef op 28-12-2011 08:29

WAF!!! Wat een super vooruitzicht, mijn zusjes, broertjes en mama Raycka weer te zien. Ik ben toch zo nieuwsgierig hoe groot, druk, gek en zelfverzekerd iedereen is geworden. Dus ja, ik kom ook. Volgens mijn baasjes kan het beste in het weekend van 10 of 11 maart.Stoer

 

Dikke lebber van Jippe

Djembé en baasjes schreef op 25-12-2011 14:24

Wij vinden het een goed idee om onze 1e verjaardagen gezamenlijk te vierenTong uitstekenTong uitsteken!

Goed dat je er nu over begint, dan kunnen we er rekening mee houden met aanvragen van het rooster.

Wij wonen in Alkmaar, maar we hebben het idee dat de meeste broertjes en zusjes in de noordelijke provincies wonen. Voor is het geen probleem om het in Groningen of Friesland te vieren.

 

Voor de datum: 15 maart is doordeweeks, dat is niet handig. Wellicht is zat. 10 of zat. 17 maart een beter idee?

 

wiebe en baasjes schreef op 24-12-2011 17:01

Jottem!!!!! een feestje, ben ik gek op (baasjes ook wel hoor!!)Lachen

Het moet dan een locatie zijn die voor iedereen goed te doen is, qua afstand dan. Dus ergens in het midden van al mijn beagle broertjes en zusjes!!!!! Dus allemaal onze woonplaats noemen, op de kaart kijken en in het midden een plekje zoeken. Hmmmmm dat wordt best lastig!!! Maar leuk is het wel!!!

Bo schreef op 19-12-2011 19:25

Ik ben gek op feestjes en sta ook altijd vooraan met mijn natte – of koude neus.

En ik wil mijn broertjes en zusjes ook wel eens zien kunnen we even lekker ravoten en vooral niet luisteren.

Ik wacht de reactie van de baasjes van mijn zusjes en broertjes af, tenslotte de baasjes zijn ook een beetje jarig.

 

Klaas en Els Bakema en Joy schreef op 18-12-2011 16:04

Beste Mensen.

Joy wordt samen met haar broertjes en zusjes 15 maart 1 jaar oud.

Nu is dat nog even weg, maar het lijkt ons leuk omdat met zijn allen te vieren. Heeft iemand al een goed idee hoe we dat vorm zouden kunnen geven. Bijv. een mooie plek waar we heerlijk kunnen wandelen en voor en na de wandeling iets kunnen drinken of e.v.t. iets eten. En heel belangrijk waar ook de jarige en hun maatjes van harte welkom zijn.

Het is wat vroeg maar dan kunnen we misschien nog wat brainstormen.

 

Groeten van Klaas, Els Joy en Floor.

 

 

mama/oma Denia schreef op 18-12-2011 12:44

Hallo Raycka,

 

Ik heb weer even bij je kinderen gekeken en wat lijken Djembé en Jippe op jou. Leuk om te zien hoor.

Ga nu weer gauw de baas helpen de kerstboom klaar op te zetten. Dat doe ik al 10 jaar en we kunnen goed samenwerken.

 

dikke knuffel

mama/oma Denia

Branko, Monica en Djembé schreef op 14-12-2011 19:13

Ja, ja. Ze doen hun naam beagle echt eer aan!

Hier zijn veel dingen ook niet veilig. En onze beagle is ook een warmte minnend monster. Hij gaat zo dicht op de haard liggen dat hij zich net niet verbrand. Laatst had ie rode lippen onder zijn neus, was ie toch te dichtbij gekomen en dat was niet de 1e keer. Het blijven heerlijke eigenwijze beestjes. En languit gestrekt op de rug liggen slapen en zich heerlijk laten kroelen is ook helemaal iets voor Djembé.

Ellen Bellucci schreef op 12-12-2011 16:07

Precies, ook onze Luna kan het niet laten. Het blijft een leuk spelletje om elke morgen weer, als ze de huiskamer in komt, even in een kerstbal te happen! Jullie begrijpen wel dat er onder in de boom nu alleen maar plastic ballen hangen. Groetjes vanuit Diemen en een knuffel van Luna

wiebe en baasjes schreef op 11-12-2011 21:37

Leuk om te zien dat onze Wiebe erg op zijn ‘familie’ lijkt. Hij pakt ook alles in de bek om het heeeeel stilletjes mee te nemen naar zijn mand!! De beagle valt in dit geval niet ver van de boom!!!Knipogen

Mika schreef op 26-11-2011 11:47

Hallo allemaal, Noeska gefeliciteerd met je tweede verjaardag. Natuurlijk ook mijn broer Pico en mijn andere zusjes Riva en Luna. Groetjes Mika en de baasjes

Jippe schreef op 11-10-2011 19:43

dag allemaal, ik heb mijn felbegeerde diploma gehaald vorige week donderdag. Op een voldoende na, allemaal goed. En ik heb me keurig gedragen. Volgens de examinator ben ik een GEWELDIGE hond! StoerVind ik zelf eigenlijk ook wel. Dus, complimenten aan mijn moeder Raycka en vader Magic Merlin (of zoiets).

 

groetjes, Jippe

Jippe schreef op 02-10-2011 20:38

Komende donderdag ga ik samen met mijn baasje examen doen voor de basiscursus. Ik heb nergens last van maar mijn baasje is al wat nerveus. Ik haal nog wel even alles uit de kast om er onderuit te komen, maar ik denk dat ik toch zal moeten doen wat zij wil, helaas. Jullie moeten maar even voor ons duimen! likjes van JippeTong uitsteken

wiebe en baasjes schreef op 25-09-2011 19:33

gelukkig is het allemaal goed afgelopen met Joy. Met Wiebe is alles goed.

Milo schreef op 19-07-2011 14:04

Hoi allemaal,

 

Ik ga er over een paar dagen met mijn baasjes een paar weekjes tussenuit dus ik wil jullie allemaal een hele leuke, snuffelheerlijke vakantie toe wensen!!!!

 

vette high five poot,

 

Milo

annet schreef op 13-05-2011 09:17

Beste Wiebe, Sierdtje, Raycka en Noeska.

Heel veel plezier gewenst voor het komende beagle wandel weekend en de daarbij behorende gezelligheid. Een dikke knuffel voor jullie allemaal van ons en van Wiebe!!!

Martijn en Judith schreef op 06-05-2011 06:22

Hoi Allemaal,

 

Gisteren hebben wij de bench, kussen en al het speelgoed opgehaald.

Vanavond gaan wij alvast naar friesland en morgen is het dan zover…

Na al dat lange wachten mogen wij Milo ophalen.

Wij hebben er al heel veel zin in en de beschuit met muisjes staat klaar!Knipogen

 

Tot morgen!

 

liefs martijn en Judith

oma Denia schreef op 04-05-2011 19:13

Hallo lieve kleinkinderen van mij. Wij hier hebben genoten van jullie belevenissen. Jullie gaan gauw op jullie zelf wonen en in de wijde wereld veel dingen beleven. Het ga jullie allen goed en ik hoop jullie eens in het echt tegen te komen bij een wandeling of de jongehondendag van de Beagle Club.

Lieve kleintjes gedraag je als een echte beagle en het ga jullie goed allen.

 

Hele dikke knuffel

oma Denia

Willow en tijgertje schreef op 04-05-2011 19:10

Wij vonden dat de baas allemaal rare luchtjes had. Wij vroegen ons af wat zijn dat voor luchtjes. Toen liet de baas zien waar die luchtjes vandaan kwamen. De schrik was erg groot. Niet 1 niet 2 nee 9 honden. Brrrrr….. Daar zijn wij toch niet zo dol op. De baas vertelde dat er 7 hondjes vrijdag en zaterdag weg gaan. Dat is toch een beter aantal. met 2 honden zijn wij nog niet heel erg blij maar dat is beter dan 9 honden.. Wij houden de ontwikkelingen van de pups en het dagboek van noeska en raycka goed in de gaten op veilige afstand via internet. Dichterbij dan dat durven wij niet zo goed.

 

Een poot van Willow de kater en Tijgertje de poes.  

Branko en Monica schreef op 04-05-2011 18:26

Bij ons staan de bench en de speeltjes e.d. ook klaar. En hebben we de woonkamer een beetje puppy-proof gemaakt. Morgen wordt de 1e pup gehaald als ik het goed heb onthouden. Zal wel vreemd zijn voor iedereen.

Tot over 2 nachten, groeten en een dikke knuffel voor Raycka en haar kinders!

annet schreef op 04-05-2011 15:46

Nog twee nachtjes. Alles staat al klaar in huis voor de komst van Wiebe. We verheugen ons er op. Tot vrijdag!

martijn en judith van der Wiel schreef op 02-05-2011 19:48

 

hallo Allemaal,

Nog vijf nachtjes en dan is het zover….

wij kunnen bijna niet meer wachten.

 

tot zaterdag!Lachen

Rixt Bergsma schreef op 29-04-2011 20:31

Hallo hier is Rixt.

Ik vind het heel erg spannend, vrijdag mogen we Jippe ophalen, YES!!!

Ik vind het heel erg leuk dat we een kleine pup krijgen.

e hoeven nog maar een weekje te wachten.

 

 

 

Groetjes van: Rixt

Nanno en Nancy Klooster schreef op 29-04-2011 08:16

Hallo fam. Oosterhof,

 

Wat een schattige pups. Mooi dat het allemaal zo goed met ze gaat.

Het lijkt mij toch een hele klus, maar ik denk dat de weken voorbij vliegen.

gr. fam. Klooster

annet schreef op 27-04-2011 20:21

Stom he, dat ik geen foto’s heb gemaakt, maar was zo onder de indruk!! Maar gelukkig hebben jullie er natuurlijk wel aan gedacht. Leuk al die koppies zo te zien. Kunnen we er even weer tegen aan!

Sara Bergsma schreef op 27-04-2011 17:31

Hoi iedereen, we hebben er allemaal HEEEEEEEEEEEL veel zin in dat Jippe

komt!Lachen En we zijn de nachtjes al aan het aftellen, nog maar 9 nachtjes!!! We hebben ook al een mand gekregen van een van de collega’s van mijn vader, onze andere hond Doutzen durft er nog niet in want hij kraakt een beetje maar ze durft bijna niks (ze komt uit een laboratorium). We hebben ook al speeltjes gekochtLachen. En de site houden we natuurlijk ook bij! Allemaal leuke, schattige, mooie en lieve foto’s. Heeeeeeeeeeeeeeeel veel KUSJESZoenen voor jullie allemaal!!!

annet schreef op 27-04-2011 10:03

Ben net thuis, en nog erg onder de indruk van wat ik heb gezien. Zo mooi en zo lief allemaal!!!!! En zo liefdevol verzorgd door de baasjes en natuurlijk door Raycka en Nouska. We verheugen ons nu nog meer op de dag dat we jouw mogen halen lieve Wiebe. Sierdtje en Wiebe bedankt voor het ontvangst, lekkere koffie en natuurlijk voor het mogen zien van dat clubje geluk bij jullie! Tot volgende week!!! Dikke knuffel voor jullie allemaal.

oma Denia schreef op 21-04-2011 20:34

Hallo kleinkinderen,

 

Wat groeien jullie toch snel. Ik kijk alle dagen even naar jullie. Volgende week gaan onze bazen J. &. J. weer even bij jullie kijken. Hoop dat ze weer met lekkere puppieluchtjes aan de kleren terug komen.

 

Dikke knuffel

oma Denia

Branko en Monica schreef op 19-04-2011 18:27

Leuk om bij jullie al die spelende en slapende hondjes gezien te hebben.

We hebben er ontzettend van genoten. Ook super dat ze lekker buiten in de ren zijn. We gaan nu de dagen aftellen tot we Djembé kunnen ophalen!

Tot die tijd kunnen jullie er nog van genieten en genieten wij van de foto’s.

Tot over 2,5 week!

berichtje van Luna voor Noeska schreef op 11-04-2011 19:20

Lieve zus,

Wat doe jij nu, wat ben je mooi aangekleed! Haha, je ziet er erg grappig Lachenuit. Begrijp je wel een beetje hoor, het valt allemaal niet mee…alle aandacht gaat naar die kleine monsters Knipogen. Toch weet ik zeker dat jij ze straks nog gaat missen.

Knuffel van Luna

annet schreef op 05-04-2011 18:42

Gelukkig kan ik lekker de foto’s van al dat moois bekijken. Ik vond het erg verdrietig dat ik er niet bij kon zijn. Peter vond het geweldig. Het was ook de eerste keer dat hij een nestje pupjes heeft gezien. Ik ben erg ziek geweest en heb verschrikkelijke rugpijn gehad, maar maandag was ik weer op de been!!! Wat oneerlijk toch! Maar ik kom snel even kijken hoor. Groetjes annet

Branko en Monica schreef op 05-04-2011 18:23

Wat een pracht gezicht om het kleine grut om en in de bak te zien staan!!!

Ellen Bellucci schreef op 31-03-2011 18:43

We kunnen het niet laten om elke dag even te kijken of er nieuwe foto’s zijn geplaatst. Het zijn nu al echte mini-hondjes, zo schattig om te zien. Lachen Geniet er nog maar even lekker van!

Klaas en Els Bakema en Floor schreef op 28-03-2011 06:32

Als we de foto’s kijken dan worden we iedere keer weer warm van binnen. Wat schattig allemaal. Je wordt er ongeduldig van. Maar ze hebben de goede zorgen van moeder en de baasjes nog een tijdje nodig dus we oefenen geduld. De hartelijke groeten van Klaas en Els Bakema en natuurlijk van Floor

 

Sietske en Pepijn schreef op 27-03-2011 19:16

Dat is snel gegaan…en zo schattig en mini. We hopen dat alles goed gaat! Lig jij weer in de kamer Wiebe?? Zo te lezen vindt de grote zus het heel leuk. Gezellig weer al die kleintjes in huis! Hebben ze allemaal al weer een tehuis gevonden?

Succes daar!! Groetjes Sietske en Pepijn

Denia, schreef op 26-03-2011 16:21

Raycka,

Wat heb je mijn kleinkinderen mooie namen gegeven. Ik kijk alle dagen even naar mijn kleinkinderen. Ben zo trots op je 7tal.

dikke knuffel mama Denia

 

 

Branko en Monica schreef op 25-03-2011 11:16

Hoi Dit weekend gaat het grut de oogjes open doen en daarna gaan ze meer rondscharrelen en worden het kleine deugnietjes die op ondenkingstocht gaan. We kunnen niet wachten!!! Jullie hebben je handen er maar vol aan!

familie Bergsma, Heerenveen schreef op 20-03-2011 18:38

We kijken iedere dag even op jullie site. Zo leuk die foto’s van de kleintjes, zo kunnen we op een afstand volgen hoe het met ze gaat.Onze hond Doutzen heeft nog geen idee wat haar te wachten staat maar Sara en Rixt verheugen zich nu al op de komst van hun kleine vriendje.

groetjes, familie Bergsma

jolanda schreef op 19-03-2011 08:33

hartelijk gefeliciteerd met deze prachtige pups. ik kijk elke dag even in de kraamkamer van Raycka. groetjes jolanda.

Egbert en Sonja schreef op 18-03-2011 19:27

 Hallo Sierdtje en Wiebe

 

Hartelijk gefeliciteerd met de pups mooi dat alles goed is gegaan komen ze straks een keertje bewonderen.Zijn nu al nieuwsgierig.

 

Groetjes uit Roden

Mika en familie schreef op 18-03-2011 17:42

Hoi mam,

Wat veel broertjes en zusjes hebben we erbij gekregen. Ik ben wel een beetje jaloers op Noeska die dit allemaal van dichtbij mee kan maken. We volgen jullie op de site.

Groetjes Mika en familie.

annet schreef op 18-03-2011 07:49

Elke dag even kijken naar de foto’s, heerlijk. We verheugen ons er op om in het echt kennis te maken met al dat moois!!!!

Familie Bellucci uit Diemen schreef op 17-03-2011 14:53

Wiebe, Sierdtje,

Van harte gefeliciteerd met jullie pups, en ook Raycka natuurlijk! Lachen

Een drukke tijd is weer aangebroken…maar wat zijn ze leuk. Onschuldig

Wij zijn vanaf nu weer trouwe bezoekers op jullie site.

Geniet ervan!

Groetjes uit Diemen en een knuffel van Luna.

 

familie Bergsma, Heerenveen schreef op 17-03-2011 14:36

van harte gefeliciteerd allemaal met de prachtige pups! Natuurlijk zijn we erg benieuwd en we wachten een berichtje van julie af.

 

Fam. Alberts schreef op 17-03-2011 13:49

Beste Raycka,

Wat een prachtige worp heb je gedaan zeg?

Hopelijk worden ze net zo mooi als je eerste nestje..

Pico is een donderstraal een échte Beagle dus! Maar wij vinden het erg leuk om alles weer in de gaten  te houden, dus Sierdtje weer lekker veel foto’s maken.

En Wiebe succes weer met het kleine grut groot te brengen…

en Noeska ook een beetje gefeliciteerd hé?

Groetjes van de Fam. Alberts en een poot van Pico!

Klaas en Els Bakema en Floor schreef op 17-03-2011 08:35

Wat is het toch allemaal geweldig. Zo lief en schattig. We kunnen haast niet wachten tot ze groot genoeg zijn. En hopen ze snel een keer te zien. Ondertussen genieten we van de foto’s en wacht Floor met ongeduld op haar nieuwe vriendinnetje.

Klaas en Els Bakema en Floor

 

martijn en Judith van der Wiel schreef op 17-03-2011 06:34

Nog van harte gefeliciteerd met de mooie pups.

We hebben net de foto’s gezien en ze zijn echt heel erg lief!

Wij kunnen niet wachten om ze te komen bekijken.

liefs en groetjes aan Raycka en Noeska.

Branko en Monica schreef op 16-03-2011 20:23

Gefeliciteerd met de pups. Raycka kom maar lekker bij van je bevalling. En Noeska over een aantal weken heb je er een paar speelkameraadjes bij!!!Veel plezier samen en wij gaan genieten van de mooie foto’s alvast bedankt daarvoor!

Luna schreef op 12-03-2011 18:21

Mam,

De laatste loodjes, spannend weer… Ik ga alles volgen hoor, via de site dan wel. Ook mijn baasjes kunnen niet wachten.

Liefs van je dochter Luna en haar baasjes.

 

 

 

Pa en Sophie schreef op 08-03-2011 08:46

Wat een leuke foto’s weer kunnen we Rayka mooi weer volgen

we zijn erg benieuwd. Pa kijkt ook mee en vindt het superleuk.

Groet jan sophie en pa.

 

annet boonman schreef op 05-03-2011 14:30

Hallo, wat weer mooie foto’s van de o zo zwangere Raycka. We zijn zo nieuwsgierig!!! Maar we moeten maar even geduld hebben. Geef Raycka maar een dikke knuffel. Groetjes annet

Monica en Branko schreef op 22-02-2011 21:17

wat een leuke foto’s!

Raycka is behoorlijk zwanger zeg! Dikke bolle buik! Wel jammer voor Noeska, want die is heeft nu minder aan haar speelkameraadje…. Knipogen

Groeten Monica en Branko

Ellen schreef op 29-11-2010 14:48

Namens Luna nog bedankt voor de leuke kaart!

Luna schreef op 26-11-2010 21:41

Hoi Mika, Riva, Pico & Noeska (en natuurlijk ook een beetje ons mam Raycka), van harte gefeliciteerd met jullie 1e verjaardag! Hoop dat jullie allemaal, net als ik erg verwend zijn vandaag…

Liefs van jullie zus Luna

Ellen Bellucci schreef op 25-04-2010 18:51

We hebben er wel even om gelachen om de tekst bij de foto’s, je zou eerder verwachten dat Noeska dat stukje worst van de tafel pakt en dan doet Raycka het. Het blijven dieven!

J. & J. schreef op 09-04-2010 15:23

Jullie tuin ziet er mooi uit.

groetjes
Jan & Jenny

 

Denia en Carlein schreef op 14-02-2010 13:56

Wat groeit die keine al. Leuk voor je Raycka dat je een dochter mocht houden.

knuffel
mama Denia en halfzus Carlein

 

 

jan en sophie schreef op 24-01-2010 18:44

we hebben enorm genoten van al dat grut, en met een beetje weemoed kijk ik toch naar de lege bak. Elke avond even kijken naar de puppies en hoe ze groeiden, het werkte toch een beetje verslavend, ze zijn ook zo enorm vertederend. Ben erg blij dat de hondjes goeie baasjes hebben gekregen en we hopen dat ook deze baasjes met heel veel plezier en liefde genieten van deze prachtige lieve dieren.  Ik blijf ze via de website volgen.

Groeten van ons.    

Mika schreef op 24-01-2010 09:46

Hallo Noeska en mam,

Hier een berichtje vanuit Gendt. Ik heb gisteren mijn eerste reis in de auto grotendeels slapend doorgebracht. Bij Arnhem was ik weer wakker en goed uitgerust. Gisteravond nog leuke spelletjes gedaan en verschillende keren buiten al geplast en een hoop gedaan. Netjes toch? Maar toen… ik mocht in de grote bench met mijn knuffels en een pensstaafje, dat was vlug op en toen heb ik maar een concert gegeven. Volgehouden tot ongeveer 1.30 uur en ben toen toch in slaap gevallen. Tussendoor heeft mijn vrouwje mijn nog een keer uitgelaten en getroost. Toen heb ik het volgehouden tot ongeveer 7.00 dus harstikke goed. Nu heb ik mijn brokjes gehad en lig lekker op schoot . Ik kan het hier wel volhouden.

Een grote knuffel van Mika aan allemaal.

Luna schreef op 24-01-2010 08:30

Hoi Mam en Noeska,

Zo mijn eerste nacht zit erop! Mijn nieuwe baasjes vonden het een goed idee om mij mee naar boven te nemen voor de nacht. Dacht nog even dat ik bezoek van jullie had gisteravond, maar ze vertelde mij dat het een spiegel was, viel wel even tegen. Eerst moest ik in een doos naast het bed, nou daar was ik natuurlijk zo uit! Vanuit die doos kon ik zo het bed op, haha, dat was dolle pret. Ze hadden gedacht dat ik daar dan wel zou gaan slapen, maar nee ik vond het er veel te leuk, ik bleef maar lopen over dat bed, leek wel een hele grote mand, wist gewoon niet waar ik moest gaan liggen. Toen toch maar weer naar beneden de bench in, vond ik natuurlijk ook niks, maar ik moest er in blijven, zo gemeen. Ze hebben me af en toe wel getroost, ja dat moest ook wel, want ik heb natuurlijk wel even van me laten horen. Om half vier vannacht mocht ik even naar buiten om te plassen en toen heb ik het tot 8 uur vanochtend vol gehouden in de bench. Ik vond het zo knap van mezelf. Moet ik er wel even bij vertellen dat een van mijn bazen op de bank heeft geslapen om me in de gaten te houden, dat had ik dus mooi voor mekaar.  Hoe is het met jou en Noeska gegaan vannacht mam, zeg eens eerlijk hebben jullie mij ook niet gemist?

Knuf van Luna

Denia schreef op 23-01-2010 20:43

Lieve Raycka,

Ik en je halfzus Carlein hebben vandaag vaak aan je gedacht. Je puppen zijn nu op zichzelf gaan wonen. Dat doet even pijn, dat weten wij. Maar ben erg blij dat Noeska bij je mag blijven wonen. Geniet er van meissie. Ik was ook zo blij dat na mijn eerste nestje Carlein bij mij bleef. Je hebt met 1 pup best je handen vol aan om die op te voeden.

Knuffel mama Denia

Luna schreef op 23-01-2010 19:43

Hoi Mam en zus Noeska,

Hier even een berichtje van mij. Na een lange reis van ruim anderhalf uur kwam ik eindelijk op mijn nieuwe adres aan. Onderweg heb ik me een beetje misselijk gevoeld, maar dat was heel snel weer over. En wat denk je……ik ben daar niet alleen, er loopt nog iets rond op vier poten. Nou mam, ze lijkt in de verste verte niet op jou, maar ze heeft wel zo’n zelfde karakter als ons, het is namelijk een teckel! Ze wil nog niet echt veel van me weten, maar weet je ze is al heel erg oud. Af en toe wil ik haar nog wel eens uitdagen maar ik krijg weinig respons. Nou ja, geduld….misschien komt het nog. En weet je ik heb al 2 keer buiten geplast, en ook al heel wat keertjes binnen, maar ja, ze vinden het niet zo erg geloof ik Knipogen. Ik heb ook al lekker gegeten en veel gespeeld en straks hopen ze dat ik lekker zal doorslapen, maar ik weet nog niet of ik dat ga doen. Morgen willen ze wat foto’s van me maken voor de vernieuwde web-site dus die zie je dan wel.

Ik laat snel weer wat van me horen.

dag mam en Noeska, veel liefs van Luna

Riva schreef op 23-01-2010 18:11

Hai mam,

Waar ik nu toch terecht ben gekomen…het is heel gezellig en ik heb gelijk al een nieuwe vriend, Finn. Die wil elke keer lekker bij me liggen maar dat mag niet altijd van mijn nieuwe baasjes.  Het was wel even wennen, was ik zomaar de eerste nacht alleen in de bench. Ik heb mijn nieuwe bazen geprobeerd te roepen maar ze kwamen niet uiteindelijk was ik toch te moe en ben ik maar gaan slapen. De tweede nacht heb ik het weer geprobeerd maar weer geen reactie. En vannacht lagen mijn bazen natuurlijk te wachten tot ik weer ging piepen maar ik dacht als ze toch niet komen dan ga ik maar lekker slapen dus ik heb niets van me laten horen. Tot ik natuurlijk wakker werd want toen moest ik gelijk plassen.  Ik mag elke keer naar buiten om te plassen en te poepen en dat is een feest. Ik durfde de eerste paar keer buiten in de tuin niet zo ver weg en bleef ik een meter van de deur maar nu loop ik overal en zoek ik elke keer een goed plaatsje om mijn behoefte te doen. Als ik bij de deur ga piepen dan weet de baas dat ik moet en gaan ze met mee naar buiten. Weet je mam, het is niet eerlijk want als mijn baasjes op de bank zitten, mag ik er niet eens lekker tussen in. Ik blijf het natuurlijk wel proberen want wie weet mag het toch een keer! Het eten hoef ik hier niet te delen met iemand, het is helemaal voor mij, ik kreeg zoveel dat ik het helemaal niet op kon. Bleek dat de baas het verkeerd deed, sufferd! Ik heb nog niet hele erge trek af en toe een hapje is oke voor mij. Mam, je hoor het al ik heb het erg naar mijn zin! Geef je iedereen een dikke lik van me! Riva

Pico schreef op 22-01-2010 19:12

 mamma ,hier  in Roden gaat alles goed. Ik heb vannacht niet gepiept en geblaft heerlijk geslapen in de bench.

Francis en Bryan zijn heel lief voor mij,ik mis ze wel als ze naar school zijn maar als ze terug zijn  dan is het feest in het  huis en als ze er niet zijn dan slaap in de mand bij vrouwtje op kantoor, heerlijk.

Ben ook al paar keer buiten geweest ,wel heel kort hoor  van de baas vindt het te koud voor mij maar het is elke keer wel belevenis daar buiten.

 en mam ik het ook al een gat in de trui van Bryan gemaakt met het  spelen,dit hoort er toch bij mam

 

 een poot  en dikke kus van je zoon Pico

Ellen, baasje van Luna schreef op 22-01-2010 15:21

 

Ja daar ben ik ook erg nieuwsgierig naar, hoe het met Pico en Riva is gegaan. Hoe gaat het met Mika bij zijn nieuwe baasje of is hij nog bij Raycka?

Wij halen Luna morgenochtend op, dan zal ik zondagochtend een stukje in het gastenboek schrijven hoe het met Luna gegaan is.

groetjes van Ellen

 

 

 

Marja, baasje van Mika schreef op 22-01-2010 06:53

Ik ben benieuwd hoe het is gegaan met Pico en Riva bij hun nieuwe baasjes.

Groetjes Marja

Raycka schreef op 09-01-2010 18:39

Wat zal Pico dat leuk vinden als hij straks bij jullie woont.

een poot van Raycka en een knuffel van Pico

bryan schreef op 09-01-2010 12:25

bryan gaat vanda de doos maaken                            groetjes bryan

 

bryan schreef op 08-01-2010 19:41

Bedankt voor de mooie foto die je van mij en Pico hebt gemaakt

Groetjes van Bryan aan picoLachenKnipogenStoer

Anita RK GR/H schreef op 08-01-2010 18:12

Hallo Wiebe en Sierdtje,

Ben meteen gaan kijken op de website.

Geweldige leuke foto’s van Raycka en de puppies.

Weet nu welke schattige koppies er bij het lawaai hoorde aan de telefoon.

Groetjes Anita

Jenny schreef op 07-01-2010 22:38

Hihihi het lijkt wel of de pups bij foto 7 januari aan het touwtje springen zijn. Jan en ik vonden het leuk vanmiddag de kleinkids van onze Denia weer te hebben gezien. Het is een mooi nest.

groetjes Jan en Jenny

 

Ellen Bellucci schreef op 22-12-2009 19:53

Ze worden echt met de dag leuker!

Ellen Bellucci schreef op 17-12-2009 19:50

Hoi Wiebe en Sierdtje,

Goh wat is er bij jullie veel sneeuw gevallen zeg! Mooi om te zien! Jammer dat Groningen zo’n eind weg is, maar gelukkig plaatsen jullie regelmatig nieuwe foto’s van de pups, zo blijven we toch up to date.

Groetjes vanuit Diemen. Ed, Ellen, Bibi en Thomas.

 

jan en sophie schreef op 15-12-2009 20:35

Wat zijn ze toch prachtig, elke dag kijk ik en elke dag zijn ze weer gegroeid, wat gaat het snel. Wat zullen jullie er een plezier mee hebben. Blijf maar mooie fotos maken wij genieten van hieruit met jullie mee.  Doei.

Mama Denia schreef op 09-12-2009 16:39

Hallo Raycka,
Dank je voor je mailtje in ons gastenboek. Die knuffel vond je hier zo leuk en wij spelen er hier ook vaak mee. Jij ligt al net zo voor de werpkist als ik ook deed. Op het kussen voor de ingang.

Knuffel voor je kleintjes
Mama Denia

Deborah RK GR/H schreef op 07-12-2009 13:55

Hey Wiebe,

Wat een schatjes!

Tjeerd en Alinda schreef op 06-12-2009 17:41

Gefeliciteerd met de pups, ze zien er goed uit.

Groetjes Tjeerd, Alinda en de hele meute.

Denia schreef op 05-12-2009 15:20

Raycka wat hebben je pups mooie namen. Wij hopen dat de boompjes goed wortelen  in een liefdevol gezin.

knuffel
mama DeniaZoenen

 

Margriet schreef op 03-12-2009 21:54

Wat een leuke site en wat een prachtige pups!

Groetjes Margriet

Harma schreef op 02-12-2009 19:18

Ben vandaag even op kraamvisiete geweest bij de honden. Ze zagen er prima uit evenals de moeder. Zag er prachtig uit die kleintjes.

Lijkt mij een leuk gezicht als ze in het Roege Bos lopen

 

Papa Wouter & piet en tineke schreef op 01-12-2009 12:56

Hoi Wiebe en Sierdtje,

Wat een mooie pups weer! Ze zien er mooi zwart uit en ook allemaal een brede bles, daar hou ik van. Nou succes met het spul en we komen kijken als ze de boel opm sstelten kunnen zetten ( week of 6 /7) okee? groetjes tineke en piet en trotse papa.

 

willem schreef op 30-11-2009 19:41

beetje laat, maar gefeliciteerd!!!!

is dit nu “thuiszorg” sierdtje?

(de felicitaties komen dan ook helemaal uit muntendam)

roughforrestnummer1 schreef op 30-11-2009 18:53

Leuk zulke gezinsuitbreiding in de straat!Wat een schattige, mooie pups! Leuk om de foto’s te zien. We hopen ze over een tijdje ook es live te mogen bewonderen.

Groeten ‘t roege bos 1

fam. Klooster schreef op 30-11-2009 09:20

Gefeliciteerd met de puppies. 5 is een mooi aantal voor de moederhond. We houden de site in de gaten om leuke foto’s kijken. We zullen de verhalen wel van Marco horen, die is altijd in voor een leuk verhaaltje. Gr. de fam. Klooster

Klaas schreef op 28-11-2009 20:53

Geweldig om opa te worden van z’n prachtige 5-ling.                   Gefeliciteerd Sierdtje en Wiebe

 

Fam. Alberts schreef op 27-11-2009 19:22

Wat een geweldige mooie pups, nu kunnen we het volgen via de site!! super Raycka Gefeliciteerd.

René, Marianne, FrancisLachen& BryanKnipogen

Sietske en Pepijn schreef op 27-11-2009 18:30

Van Harte Gefeliciteerd. Heel erg leuk! En zo schattig. Raycka zal het druk hebben en jullie misschien ook wel. Tot snel!

Henny en Wil Jansen schreef op 27-11-2009 17:56

Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding.

Ziet er schattig uit. We verheugen ons zeer om ze binnenkort te kunnen bewonderen bij het ‘Kroamschudden’.  Ook oom Jan is trots op zijn nieuwe neefjes en nichtjes.

 

Annedien en Wilfred schreef op 27-11-2009 17:39

Gefeliciteerd met de geboorte van het grut.

Nu is het gedaan met de rust.

Geniet er van!

Groetjes Annedien en Wilfred

 

 

Sonja, Egbert schreef op 27-11-2009 17:09

Sierdtje, Wiebe

 

Geweldig leuke foto’s van de kleine rakkertjes.

Wel sucses met de opvoeding gewenst aan jullie en moeder.

Oom max zegt zich al te verheugen om met deze kleintjes, net als vorig jaar de tuin om te ploegen

 

Denia schreef op 27-11-2009 16:28

Raycka,
We zijn blij dat je pups online zijn dan kunnen wij ze ook bekijken. Ben apetrots op je. Zeg tegen iedereen die ik tegen kom dat ik weer oma ben.Lachen
We komen geregeld even op je site gluren. Geniet lekker van je vijftal.
Knuffel
Mama, Carlein en Elfie

sophie en jan schreef op 27-11-2009 16:26

wat een mooie pups, prachtig het lijkt wel of ze allemaal witte kousjes aan hebben. Zien er stoer uit. gelukkig dat het allemaal goed is gegaan.  We blijven ze volgen. Groeten jan en sophie.

Sietske en Pepijn schreef op 26-11-2009 21:54

We hopen dat alles goed gaat en houden de site goed in de gaten. We worden steeds nieuwsgieriger…Succes!

 

Annedien en Wilfred schreef op 25-11-2009 19:05

Spannend zo de laatste loodjes! Aan de omvang van Raycka te zien, zijn het er nogal wat. We zijn benieuwd.

Groetjes Annedien en Wilfred en een poot van Scooby

Karin Buiting schreef op 24-11-2009 18:02

Ja, tante Raycka, ook hier houden we scherp in de gaten hoe het met je gaat. Mijn oma Denia en mama Carlein zullen vast trots zijn op jouw kindjes, net als jij en je baasjes!

Groetjes, beagle Toos (Crown Fire from Oldengaerde Nest)

Fam. Klooster schreef op 23-11-2009 21:35

We hebben de site gevonden. Het ziet er naar uit dat Raycka er klaar voor is en jullie ook. Wij zijn heel benieuwd zullen de site onder onze favorieten zetten en elke dag even neuzen.

Gr. Nanno

Fam. Alberts schreef op 22-11-2009 09:20

Hallo Raycka,

Wij zitten in spanning te wachten….. op de laatste loodjes! We hopen dan ook met z’n allen dat het niet lang meer duurt.

Succes Wiebe en Sierdtje

Groet’n uit Roden

 

 

OuweGrijze schreef op 21-11-2009 14:08

Als ‘s werelds grootste fan van de Amerikaanse stripfiguren “Peanuts”, met in de hoofdrol Snoopy (een beagle dus), ben ik zeer begaan met het lot van de eventuele baasjes van een van de pups.

Een hond die de hele dag op het dak van zijn hondenhok ligt te filosferen over het leven en het bestaan maakt het leven er niet makkelijker op.

Ik wens jullie veel pup-plezier de komende weken.

Denia schreef op 21-11-2009 13:15

Hallo Raycka,

De laatste loodjes meissie. Nog even volhouden en dan komen ze. Probeer nu nog zoveel mogelijk je rust te pakken want er volgen 8 drukke maar hele leuke weken voor jou en je bazen. We blijven je website volgen. Maar baas Jenny zegt dat  baas Wiebe ons vast gauw gaat bellen als ze er zijn.

toi toi toi meissie
je moeder DeniaLachen

 

Sietske en Pepijn schreef op 20-11-2009 22:07

Spannend allemaal hoor. We hadden er al heel veel zin maar na ons bezoek nog veel meer! Bedankt voor alle informatie! En succes met de laatste loodjes. Groetjes

Marijke de Jong-Los schreef op 15-11-2009 16:46

Hallo allemaal

Wat een mooie kraamkamer. En nu maar hopen dat er straks een heleboel gezonde puppies ter wereld komen. Ik hou het in de gaten en ik wens jullie allemaal heel veel sterkte. groeten Pieter en Marijke

Sietske en Pepijn schreef op 15-11-2009 16:15

Wat een prachtig ‘werp’hok heeft Raycka gekregen. Jullie zijn er helemaal klaar voor en wij hopen Raycka ook! We bellen deze week nog om langs te komen! Succes Sietske en Pepijn

Fam. Alberts schreef op 15-11-2009 11:27

Het wordt nu écht erg spannend!Wij zijn zeer benieuwd.

Wat voor moois eruit komt

Groetjes René, Marianne, FrancisZoenen & BryanStoer

jan en sophie schreef op 15-11-2009 09:01

Nou zo te zien gaat het goed met Rayka, Jonge jonge wat is het toch wonderlijk om te zien hoe alles groeit en bloeid. Nog eventjes en dan is het zover. spannend. groet jan en sophie.  

Denia schreef op 06-11-2009 21:45

Meissie,

Je groeit. Geniet nog maar even een paar weken van je rust. Want straks krijg je het 8 weken heel druk.

knuffel
mama Denia

Ludwig König schreef op 03-11-2009 20:50

Leuke site mijn schoondochter was gelijk weg van de honden.Wens je veel geluk met de worp .

tineke en piet schreef op 01-11-2009 23:10

Hallo,

Nou het wordt nog echt profesioneel bij jullie. Kunnen Woutertje en zijn baasjes straks zijn kindertjes mooi volgen, leuk hoor!

Complimenten en we houden het inde gaten, groetjes tineke en piet

 

sophie en jan schreef op 01-11-2009 18:12

hallo Raycka en baasjes.

Supermooie website. Erg leuk om op deze manier Raycka te volgen, zullen we zeker doen.

Groeten van jan en sophie.

 

Wil Jansen schreef op 28-10-2009 11:50

Hi Wiebe en Sierdtje,

De website ziet er leuk uit.

Van harte gefelicteerd met de zwangerschap. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat er wel geboortekaartjes vezonden worden.
Ook lijkt ons het ‘kroamschudden’ straks erg gezellig te worden.

Groetjes,

Wil

 

 

Denia schreef op 26-10-2009 20:52

Hallo Raycka,

Vandaag hebben de bazen zekerheid dat je drachtig bent. Wij wisten het wel hé. Ik en je zus Carlein hebben je zaterdag al een boel verteld. Geniet er lekker van meissie.

Dikke knuffel
je moeder Denia, je zus Carlein en Elfie en natuurlijk J.&J.Lachen

 

Anita schreef op 26-10-2009 19:55

Mooie website.

Riemke schreef op 26-10-2009 19:37

Mooie website