30 november

Hallo Baas Wiebe en Sierdtje, mama en oma.

 

Hier weer een berichtje van mij, Lola.

Het gaat heel goed met mij. Ik word al een hele mooie grote hond en weeg nu 10 kilo.  Op 23 november heb ik mijn puppycursus afgerond met een hele mooie oorkonde. Ik heb het er erg leuk gevonden. Luisteren kan ik volgens mij al heel erg goed al denk mijn baasje daar wel eens anders over. Op commando kan ik zitten en voorkomen. Naast lopen vind ik lastig omdat ik veel te veel dingen om mij heen zie en ruik. Op het woord lig reageer ik nog niet zo goed. De grond is daar ook veel te koud voor.

Verder vindt ik het erg leuk om te wandelen en ook buiten achterhuis spelen is erg leuk. Van mijn baasje mag ik niet meer los lopen omdat ze hier op het platte land af en toe al dikke vuurwerk knallen maken en ik daar behoorlijk van schrik. Ik wil dan het liefst heel hard weg rennen maar mijn baasje zorgt er voor dat ik daarna altijd direct wordt afgeleid met wat lekker en mijn favoriete speeltje zodat schrik verandert in een leuke activiteit. Heel slim van mijn baasje.

Ook hou ik van lekker eten en heb ik altijd binnen een mum van tijd mijn bak leeg om mij na het eten heerlijk om mijn bek te likken

De kinderen van de baas en mijn baasjes spelen lekker vaak met mij wat ik heel erg leuk vindt. Ik mag graag lekker gek doen met het baasje.

 


eten

Zoals alle beagles heb ik mijn eten in een mum van tijd op


certificaat

IK heb ook mijn certificaat gehaald


spelen

Ik speel graag met de voeten van de baas


buiten

Ik mag erg graag buiren spelen


8 september 2012

Hier was mijn baas een heel stuk van mij weggelopen terwijl ik netjes bij de juf moest blijven zitten. Ik was hier niet aangelijnd. Toen de baas mij riep mocht ik heel hard naar haar toe lopen en dit deed ik dan ook met heel veel plezier. Iedereen vond dat ik dit heel goed deed en ze vonden bij het rennen vooral mijn opwaaiende oren heel erg mooi. Ik heb erg genoten van mijn eerste les maar was aan het einde wel heel erg moe. Nu op naar les nummer 2.


puppy cursus

Vandaag ben ik samen met mijn baas naar de eerste les van de puppycursus geweest. Het was heel erg spannend. Ik was er samen met nog 5 andere pups. De meesten waren groter dan mij maar daar liet ik mij niet door afschrikken. Ik heb heerlijk gespeeld met mijn nieuwe kameraadjes. Natuurlijk heb ik ook huiswerk mee gekregen en ik ga heel hard mijn best doen samen met mijn baas om dit goed te gaan leren zodat ik “vanzelfsprekend” een voorbeeldige hond wordt.


net mijn moeder

 Buiten spelen vindt ik heel erg leuk en klauter dan ook graag op de speel attributen van de kindjes van mijn baasje al vindt ik het soms wel een klein beetje hoog.


knuffelen

 Ik wordt vaak lekker verwend en geknuffeld door de kindjes van mijn baasje. Dat vindt ik helemaal geen probleem.


speeltjes

Lekker in mijn mand aan het spelen met mijn verschillende speeltjes.

 


mand

Heerlijk aan het kauwen op mijn nieuwe kluif.