14-01-2013

Het is al weer een tijd geleden…. Maar hier gaat alles goed!!! Ben lekker ondeugend sleep alles mee naar buiten in de mand? Handschoenen, scheenbeschermers, lege enveloppen!! Maar laatst ook een offerte die op de bus moest!!! In duizend en een stukjes!! Gelukkig kon vrouwtje zo weer een nieuwe offerte uitdraaien. En ik was de onschuldige beagle natuurlijk? Verder groei ik goed en heb het prima naar mijn zin samen met Pico!! Ohhh ja ze hebben hier ook een oude poes Ollie maar die heeft toch lekkere brokjes…. Mmmm en vrouwtje weer mopperen! Ik weet het ook wel maar ja alles wat niet mag is toch leuk. En elke ochtend krijg ik een appel, tja als vrouwtje aardappelen aan het schillen is denk ik dat het een appel is! Nou dan krijg ik soms weer een appeltje. En botjes om op te kluiven zijn ook zo lekker! Pico is er niet zo’n fan van dus als ze niet opletten eet ik ze alletwee ( dat mag natuurlijk niet!!!) maar Pico begraaft het botje wel buiten en dan graaf ik het weer op Hahaha. De groeten aan iedereen van Milo. En de hele familie Alberts en een poot van Pico!                                 


slapen

Slapen doe ik het liefst op de bank samen met Pico


samen

Heerlijk samen wandelen in de sneeuw


Rennen

Ik kan lekker rennen met Pico


18-09-2012

Hier gaat alles goed! Ben afgelopen vrijdag al weer bij dierenarts  Janneke geweest voor mijn inenting… Vond het er reuze gezellig
en weeg nu 5,8 kilo! Wandelen vind ik ook leuk en ik weet al donders goed het woordje ‘mee’… Ga ook al keurig zitten bij de straat om over te steken, maar ja Pico doet het ook voor? Verder spelen we graag en als Pico slaapt op de bank ga ik hem graag even plagen…. Ben een echte uitdager en dat vind Pico niet altijd even leuk!!


dienrenarts

Ik ben ook bij de dierenarts geweest


samen

Wij zitten ook soms samen in de stoel


Pico

Wij zijn echt twee dikke vrienden


slapen

Buiten slapen in mijn puppy-home


24-08-2012

Lig heerlijk buiten te slapen… In de oude mand van Pico!! Ben helemaal goedgekeurd door dierenarts Janneke!! En ik woog 4,1 kg en kerngezond uiteraard!!!
Groetjes van Milo en Pico


Pico

Ach ik wordt ook een beetje moe!! Maar vind het reuzegezellig met mijn nieuwe vriend Milo….hou hem goed in de gaten? Ook al is hij buiten in zijn kleine ren! Vanuit de stoel zie ik alles hoor?


huis

Ohhh wat een mooi huis heb ik hè? Kan d’r zelfs heerlijk in slapen!!


23-08-2012

Hoi Wiebe & sierdtje,  heb wel een beetje gepiept onderweg?? Maar in mijn nieuwe huis heb ik ook al een vriendje Pico!! Die was erg blij en hebben al lekker gespeeld binnen en buiten!!! Francis en Bryan zijn naar het voetbalveld!! Ik lig heerlijk bij mijn vrouwtje op de bank!! Dikke knuffel aan Noeska en Raycka!! Groetjes van Milo en mijn vriend Pico en Fam. Alberts


Pico

Mijn vriend was ook moe geworden


Moe

Ik was wel heel erg moe


snuffellen

Ik werd thuis direct besnuffeld door mijn nieuwe vriendje Pico